Direct contact? Mail: directie@verwondering-almere.nl

HomeVoor de oudersWachtlijst

Wachtlijst

Laatste update: 11-01-2024

Wachtlijst kleuters

Wij hebben ervoor gekozen om op termijn uit te groeien naar een school met maximaal 16 groepen. Dit betekent dat er ruimte is voor vier kleutergroepen. Door de grote belangstelling is er voor de komende schooljaren (t/m 2026) geen plek meer voor nieuwe leerlingen in groep 1.

Omdat het soms voorkomt dat er een plekje vrijkomt in één van onze groepen is het mogelijk om uw kind op de wachtlijst te laten plaatsen. Dat kan door een mail te sturen naar administratie@verwondering-almere.nl met de naam en geboortedatum van uw kind, uw telefoonnummer en adresgegevens. De datum van de mail wordt aangehouden voor de plek op de wachtlijst en u krijgt via de mail een bevestiging van plaatsing op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er een plek vrijkomt. Wij doen geen uitspraken over uw plek op de wachtlijst.
N.B. Plaatsing op de wachtlijst geeft geen garantie op plaatsing op onze school. 

Wij hanteren voorrangsregels voor kinderen die op dit moment op de wachtlijst staan. Zo hebben kinderen met oudere broers en/of zussen die al op De Verwondering geplaatst zijn voorrang, evenals kinderen die ingeschreven staan bij Peuterplusgroep De Verwondering van Kinderopvang Sterrenrijk. Ons derde uitgangspunt is dat kinderen vanuit ons voedingsgebied Almere Hout voorrang hebben. Tot slot geldt dit ook voor kinderen die van buiten Almere naar ons voedingsgebied verhuizen.