Direct contact? Mail: directie@verwondering-almere.nl

HomeKennismaken

En wilt u kennismaken?

Tijdens de kennismakingsmomenten vertellen wij over de school en onze uitgangspunten. Ook laten de leerlingen u uiteraard de klassen zien. 

In verband met het Corona-virus hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Om de contacten in de school te beperken zijn onze kennismakingsbijeenkomsten en individuele gesprekken afgezegd. Wij vragen nieuwe ouders telefonisch contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Vanwege de beperkte ruimte is het niet mogelijk gesprekken te voeren met ouders van kinderen die op dit moment op de wachtlijst staan. Wanneer mogelijk plannen wij de kennismakingsgesprekken na de verhuizing naar ons nieuwe pand in de eerste helft van 2021.

Voor kinderen geboren in 2015 t/m 2019 hanteren wij momenteel een wachtlijst, vanwege de grote toestroom van nieuwe leerlingen. U kunt zich via de mail (naam, geboortedatum en de eventuele huidige school) aanmelden voor deze wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er een plek vrij komt.

Wij plannen individuele kennismakingsgesprekken met ouders van kinderen in groep 3 t/m 8 die verhuizen naar ons voedingsgebied en daardoor een overstap overwegen naar De Verwondering vanaf schooljaar 2021-2022. Hiervoor kunt u contact opnemen via 036-7671730.