Direct contact? Mail: directie@verwondering-almere.nl

HomeKennismaken

En wilt u kennismaken?

Tijdens de kennismakingsmomenten vertellen wij over de school en onze uitgangspunten. Ook laten de leerlingen u uiteraard de klassen zien. 

In verband met het Coronavirus is onze school vanaf maandag 11 mei weer (deels) geopend. Om de contacten in de school te beperken zijn onze kennismakingsbijeenkomsten en individuele gesprekken tot augustus 2020 afgezegd. Wij vragen ouders om in september 2020 contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

De kennismakingsbijeenkomsten zijn alleen voor ouders van kinderen geboren in 2020. U kunt zich hiervoor telefonisch of via de mail aanmelden. Voor kinderen geboren in 2015 t/m 2019 hanteren wij momenteel een wachtlijst, vanwege de grote toestroom van nieuwe leerlingen. U kunt zich via de mail (naam, geboortedatum en de eventuele huidige school) aanmelden voor deze wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er een plek vrij komt en u ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst.

Wij plannen individuele kennismakingsgesprekken met ouders van kinderen in groep 3 t/m 8 die verhuizen naar ons voedingsgebied en daardoor een overstap overwegen naar De Verwondering vanaf schooljaar 2021-2022. Hiervoor kunt u contact opnemen via 036-7671730.