Direct contact? Mail: directie@verwondering-almere.nl

HomeKennismaken

Wilt u kennismaken?

Schooljaar 2024-2025 zullen we met twee groepen groeien en zijn er enkele plekken beschikbaar in de groepen 2 tot en met 8. Dit gaat in principe om kinderen die nog geen plek op een andere school in de wijk hebben.

U kunt uw kind aanmelden door ons een mail te sturen. Onze administratie zal dan contact met u opnemen om de eventuele overstapprocedure te starten. Wij vinden het hierbij belangrijk om zorgvuldig te kijken of De Verwondering de best passende plek is voor uw kind. 

Wachtlijst

Voor groep 1 hanteren wij nog steeds een wachtlijst, vanwege de grote toestroom van nieuwe kleuters. U kunt zich via de mail aanmelden voor deze wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er een plek vrij komt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: Wachtlijst | De Verwondering (verwondering-almere.nl)

Meld u nu aan voor een rondleiding!

Graag het onderstaande formulier invullen, wij zien uit naar een kennismaking met u! De rondleidingen zijn alleen voor ouders van kinderen die in groep 1 zullen starten. Zit uw kind al op een andere school en wilt u kennismaken? Maak dan een aparte afspraak voor een kennismakingsmoment.