Direct contact? Mail: directie@verwondering-almere.nl

HomeCampus NobelhorstOver de campus

Over de campus

Campus Nobelhorst is een samenwerking tussen basisscholen De Verwondering, Het Universum en Kinderopvang Sterrenrijk.

Drie organisaties, één Campus! Door school, opvang, gezin en buurt samen te brengen, bouwen we gezamenlijk aan een leefwereld waarin de kinderen in de volle breedte kunnen leren en ontwikkelen.
De Campus biedt ouders de mogelijkheid te kiezen voor een organisatie waarbij opvang en onderwijs op een evenwichtige manier samen komen en waar de doorgaande lijn de rode draad vormt.

De organisaties hebben allen hun eigen identiteit. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten. Er is voor de ouders van ons voedingsgebied daarom iets te kiezen.

Aanbod en zorg 

In gezamenlijkheid zorgen wij voor een doorgaande lijn in opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Er is een uitgebreid aanbod op het gebied van leren, ontwikkelen, ontmoeten, ontspanning en opvoeden.

Zo wordt er met inzet van ieders kennis en ervaring, ruimte en middelen een breed en rijk aanbod van onderwijs en opvang verzorgd. Onder én na schooltijd.

Op Campus Nobelhorst leer je elkaar als kind en ouder ook kennen doordat er jaarlijks een aantal gezamenlijke activiteiten plaatsvinden of doordat medewerkers van de drie organisaties van tijd tot tijd samen activiteiten verzorgen.

Campus Nobelhorst: een gemeenschap

Campus Nobelhorst is een gemeenschap en de zorg van onze kinderen wordt breed gedragen. Op alle niveaus (medewerkers, directies en bestuurders) wordt nauw samengewerkt. Campus Nobelhorst staat als maatschappelijk hart centraal in de wijk. De Campus is er immers ook voor buurtbewoners. Verbinding met buurt zorgt ervoor dat het hart blijft kloppen!

Campus Nobelhorst, daar leer je mét en ván elkaar!