Direct contact? Mail: directie@verwondering-almere.nl

HomeKinderopvang SterrenrijkPeuterplusgroep De Verwondering

Peuterplusgroep De Verwondering

Kinderopvangorganisatie Sterrenrijk heeft in september 2019 een peuterplusgroep in basisschool De Verwondering geopend voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Vol enthousiasme en plezier zijn juf Daphne en juf Linda gestart op de tijdelijke locatie van De Verwondering. De peuterplusgroep is gevestigd in dezelfde gang waar de kleutergroepen ook gevestigd zijn. Zij hopen de komende periode veel nieuwe peuters te mogen verwelkomen, er is dagelijks plek voor maximaal 14 kinderen.

Bijzonder aan de opvang in onze peuterplusgroep in basisschool De Verwondering is de nauwe samenwerking met het onderwijs, om de kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met de werkwijze op de basisschool. Zo creëren opvang en onderwijs clustermomenten, waarin peuters en kleuters elkaar ontmoeten en samen tot spel komen. Samen in een speelhoek spelen, elkaar verwonderen tijdens het buiten spel of een kijkje nemen in elkaars klas behoren tot de mogelijkheden in ons concept. Wij begeleiden de kinderen in dit proces van kennismaken, leren en ontdekken, waardoor de doorstroom naar het de basisschool veelal soepel verloopt.

Kinderopvang Sterrenrijk

Kinderopvang Sterrenrijk is een particuliere organisatie in de wijk Nobelhorst die dagelijks opvang aanbied van 7.00 tot 19.00 uur; zo ook op deze peuterplusgroep in de basisschool de Verwondering. Samen bouwen wij als kinderopvangorganisatie met school, gezin en buurt aan een prettige leefwereld waarin kinderen in de volle breedte kunnen leren en ontwikkelen. Als buurtpartner streven wij ernaar elkaar te blijven inspireren en vormen we rijke leeromgevingen voor onze kinderen.

Onze verschillende locaties in Nobelhorst (het hoofdgebouw aan Richard Feynmanstraat 3, de peuterplusgroep in basisschool de Verwondering en de peuterplusgroep in basisschool het Universum) zijn 51 weken per jaar open. Wij bieden dus ook opvang aan in de vakantieperiodes, alleen de week tussen kerst & oud en het nieuwe jaar zijn we gesloten. Jaarlijks heeft Sterrenrijk een studiedag dan is de opvang eveneens gesloten. 

Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan gerust een kijkje nemen in ons lokaal in de school. Wilt u meer weten over onze kinderopvangorganisatie kijkt u dan op www.kinderopvangsterrenrijk.nl of neem telefonisch contact met ons op 036-5260890.